O tom, že Slavnosti svobody jsou jedinečnou a nejnavštěvovanější událostí připomínající osvobození města i regionu americkou armádou, tady v Plzni víme. Že se konají pravidelně od roku 1990 a navštěvují je desítky tisíc návštěvníků nejen z regionu, ale celé České republiky a turistů ze zahraničí, je už celých 34 let dané a my jsme za to rádi. Faktem je, že nedílnou součástí oslav je vedle vojensko-historického programu kulturní i gastronomický program. A kvalitu gastronomické nabídky festivalu bychom chtěli pozvednout a netajíme se tím, že i inovovat.

 

Pro letošní Slavnosti svobody hledáme jedinečné, kvalitní, řemeslné kulinární projekty, které osloví různé typy návštěvníků – rodiny s dětmi, obdivovatele vojenské historické techniky, milovníky kultury, a české návštěvníky seznámí s americkou gastronomií, zahraniční návštěvníky s českou kuchyní.

 

Pokud máte zajímavý gastronomický koncept, pak neváhejte a pošlete nám nabídku. Musí obsahovat popis konceptu a prodejního místa, sortiment, reálnou ukázku položek nabídky, včetně seznamu Vámi navštívených akcí za poslední rok. Gastrostánky budou v provozu od pátku 3. do neděle 5. května)

 

Vaše návrhy posoudíme a dáme vám vědět, zda se naše představy potkaly.

 

Své nabídky pošlete nejpozději do 29. února 2024 na e-mailovou adresu: tomas.popp@envic.cz